Aterrabloggen

Webshop

Återförsäljare


Havskajakkurs

Helsingborg
Wales
Surfskikurs
Helsingborg
Surfkajakkurs

Portugal
Skåne/Nynäs
Forskajakkurs
Soca/Slov.
Skåne/Halland

Andra kurser
Rollkurser
Företagsevent
Privatevent

Hyrkajak
Begagnat
Välja Surfski
Om Surfski
Om Forskajak
Om Surfkajak

Arrow Kayaks

Surfski Wave Challenge

Aterra Kajpromenaden 12
25267 Helsingborg
Skåne
+46702 598 260 [email protected]

 

Forskajakkurs i vackra Soca floden 16-20/6 2014. Soca Valley

Soca har mycket bra creeking och är en av de bästa paddel vatten i Europa med superklart vatten. Alla grader finns 1 till X. Ett riktigt paddel-mekka. Vi arrangerar kurser både för nybörjaren och den mer erfarne. Nybörjaren startar på plattvatten och tar sig gradvis uppåt i skalan i sin egen takt. Kursen är på 5 dagar ca 3 timmar kurs/paddling varje dag. Kursen körs i samarbete med legendariske Pietro Linda och hans instruktörer som är toppaddlare från olika delar av världen, samt svensk hjälpguide. Drömmer du om att ge dig nerför en liten eller stor fors är en kurs i Socadalen den ultimata upplevelsen. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av paddling men helst vattenvana, kursen utgår från din erfarenhet. Har du redan paddlat en del fors kan vi erbjuda dig avancerade kurser.

 

Kurspris 3 800 till 4500 kr/kurs. Datum 16-20/6. För mer info och anmälan kontakta oss: [email protected] 0702-598 260.


Datum Kurs

Platser kvar av 15

16-20/6 2014

5 Nybörjare

16-20/6 2014

5 Intermediant

16-20/6 2014

5 AvanceradHäng med du också!

 

Soca river

I Bovec/Soca kretsar det mesta kring forspaddling men hela byn är uppbyggd kring friluftsaktiviteter och du kan även uppleva cyckling, ridning, paragliding, hiking och rafting. Tillsammans med den underbara naturen är Socadalen en fantastisk plats för hela familjen. Det finns även upplevelser för er som vill ta det lugnt med vandringar och mysiga båtturer i ångbåt. Att köra bil till Soca från Malmö tar ca 13 timmar. Du kan också flyga till Ljubljana och ta buss till Bovec (140 km). Du bor billigt på fin camping men du kan också bo på hotell.

Så här går det till: Första dagen åker vi till kajakbutiken och väljer utrustning, därefter åker vi vidare till isättsplatsen och börjar kursen. Efter varje kursdag kan du om du vill hyra din kajak för ännu ett pass tillsammans med oss andra som är med. Vi tar hand om säkerheten och hjälper dig så du även då får en superupplevelse. På kursen är vi mer fokuserade på att lära och på passen efter kursen blir det lite mer lekfullt då vi kan släppa loss allt vi lärt oss under dagen/veckan.

Läs mer klicka här! Läs om tidigare resor i Aterrabloggen. Foto dayhot.com